Dori-tæppe 120x200 cm

DKK 4800

Dori betyder snor eller tov på nepalesisk. Dette kraftige tæppe på 120 x 200 cm er syet sammen af filtet uldtov, som er skåret i små stykker á´ca. 5 cm. Tæppet er 12 - 15 mm tyk og af 100% ren naturlig og ufarvet tibetansk uld. Håndfiltet i Kathmandu, NepalSe vores video om vores tæppe kollektion og hvordan de er lavet: http://www.youtube.com/watch?v=eUwC2e7Vgms

Produktinformation

Alle vore produkter er filtet i hånden af vore dygtige filtere i Kathmandu, Nepal. Alle kan lære at filte, men det kræver hårdt arbejde og masser af træning at filte smukt og ensartet. Derfor er alle vore filtere fastansatte, og gennemgår en intern træning. Som et led i kvalitetskontrollen, signerer alle filtere sine værker med et individuelt tegn. Du kan se hvem som har filtet netop dit produkt ved at sammenligne med billedet ovenfor.

DESIGNER INFO

Dette produkt er designet af Thomas Glerup. Fokus er altid rettet på bærdygtige produkter i funktionelt og klassisk design. At kombinere denne gamle filteteknik i et naturligt materiale med vores velkendte nordiske tradition for design og helt moderne produktionsteknikker, har længe været drivkraften. I årtusinder har mennesket kendt uldens fantastiske kvaliteter som beklædning direkte på huden. En viden som vores moderne samfund næsten glemte og smed væk til fordel for mindre effektive syntetiske materialer, der endda belaster vores miljø. Det er denne basale opdagelse af materialet uld, som har ført til så mange behagelige sko, tæpper, plaider og andre produkter til vores hverdagsliv fra betterfelt.com.

Aftalevilkår- og betingelser for online shopping på betterfelt.com

Kontroller din ordrebekræftelse

Ved modtagelse af ordrebekræftelsen, skal du kontrollere, at den stemmer med din bestilling. Kontakt betterfelt.com med det samme, hvis du opdager fejl.

Generelle oplysninger om betterfelt.com

betterfelt.com

v/dialogo.dk
Karlsbergvej 85
8940 Randers SV
Telefon: +45 21 62 20 60
E-mail: sales @betterfelt.com
CVR.nr.: 30277589

Bankoplysninger

Bank:Sydbank, Randers
Account no:  7116-1153243
IBAN: DK0371160001153243
SWIFT:SYBKDK22

Bestilling
På betterfelt.com kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse kan du logge ind på siden eller sende den mail til sales@betterfelt.com

Betaling

Som privatkunde, kan du kun betale for dine varer med betalingskort. Denne betalingsmetode er dækket af indsigelsesordningen.

Ved betaling med betalingskort bliver købssummen først trukket fra din konto, når varen er afsendt. Der kan betales med Paypal, Dankort, eDankort, Visa, Visa Elektron, MasterCard og Maestro.

Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

De indtastede oplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre. Kortoplysningerne sendes over en krypteret forbindelse til vores server.

Der tages ikke gebyr ved betaling på betterfelt.com.

Indsigelsesordningen

Du kan altid gøre indsigelse, såfremt der er trukket et beløb fra din konto og du kan godtgøre:

•    at du ikke har modtaget varen

•    at du har været udsat for et misbrug af kortoplysninger

•    at du har fortrudt købet, inden du har modtaget varen ved fx at nægte at modtage den eller undlade at afhente den på posthuset

•    at der er trukket et højere beløb, end du havde godkendt ved bestillingen

Det er en forudsætning, at din indsigelse ikke umiddelbart kan tilbagevises som urigtig.

Forsinkelser

Såfremt der mod forventning skulle opstå problemer med din ordre, i form af produktionssvigt, forsinkelser osv., vil du blive kontaktet af betterfelt.com enten telefonisk eller pr. e-mail.

Er dine varer ikke kommet inden for det aftalte tidsrum, kontakt os da på telefon: +45 21 62 20 60 eller e-mail: sales@betterfelt.com

Reklamationsret

betterfelt.com har en streng egenkontrol, men der kan naturligvis opstå fejl. Er du uheldig og modtager en fejlbehæftet leverance, reparerer eller bytter vi naturligvis din vare. Du har også mulighed for at få varens pris refunderet, afhængig af fejlens omfang.

Ifølge Købeloven har du som kunde en 2-årig reklamationsret på fabrikations- og materialefejl gældende fra den dag, du modtager varen. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Skader på produktet, som skyldes uhensigtsmæssig brug af varen, er ikke dækket af reklamationsretten.

Såfremt der er mangler, skader eller andre reklamationer på varen, beder vi dig rette henvendelse til betterfelt.com hurtigst muligt. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Husk at have din faktura og ordrebekræftelse parat, når du kontakter os på telefon: +45 21 62 20 60 eller e-mail:sales@betterfelt.com

Når du har modtaget svar, bedes du sende den fejlbehæftede vare, kopi af tilhørende faktura og en beskrivelse af fejlen til følgende adresse:

betterfelt.com

Karlsbergvej 85

DK-8940 Randers SV

Når vi har modtaget den fejlbehæftede vare, kontakter vi dig straks per mail, for at aftale hvordan vi håndterer sagen.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage og husk at få en kvittering på din returporto, som skal medsendes i pakken, såfremt refusion af forsendelsesomkostningerne ønskes.

betterfelt.com anbefaler at varen returneres med Post Danmark, og at varen fremsendes som pakkepost. Således undgås enhver tvivl om hvorvidt varen er blevet udleveret til betterfelt.com, og du har mulighed for at efterlyse pakken, såfremt udlevering ikke skulle have fundet sted.  Varer der returneres pr. efterkrav, ufranko eller "uden omdeling" afvises af betterfelt.com.

Bemærk

Alle ombyttede varer får fornyet deres reklamationsperiode, gældende fra den dato kunden modtager dem.

Bemærk

Hvis mangler eller skader er opstået under transporten, skal du desuden rette henvendelse til Post Danmark, som står for alle leverancerne for betterfelt.com.

Kvittering

Gyldig kvittering er ordrebekræftelse og/eller faktura, hvorpå varen er specificeret.

Fortrydelsesret og ombytningsret

Ved handel på betterfelt.com’s hjemmeside, har du som kunde 30 dages fortrydelsesret og ombytningsret fra den dag du modtager varen. Dette betyder, at du som kunde kan modtage varen, pakke den ud og se om den er som forventet og at størrelsen passer.

Betingelse for brug af fortrydelsesretten eller ombytningsretten er, at betterfelt.com får den modtagne vare i væsentlig samme stand og mængde, som ved levering. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Varen og kopi af tilhørende faktura sendes til følgende returadresse:

betterfelt.com

Karlsbergvej 85

DK-8940 Randers SV

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

betterfelt.com anbefaler at varen returneres med Post Danmark, og at varen fremsendes som pakkepost. Således undgås enhver tvivl om hvorvidt varen er blevet udleveret til betterfelt.com, og du har mulighed for at efterlyse pakken, såfremt udlevering ikke skulle have fundet sted.

Fortrydelsesret

Når fortrydelsesretten benyttes, får du refunderet prisen på varen og leveringsomkostningerne. Leveringsomkostningerne refunderes ikke, hvis den oprindelige ordre består af flere varer og kun en del af denne ordre fortrydes.

Fortrydelse kan også ske ved, at nægte modtagelse af pakken eller aflevere den personligt til os.

Når betterfelt.com har modtaget returvaren får du en e-mail, som bekræfter dette. I e-mailen oplyses om den efterfølgende proces, og hvornår du kan forvente at få dine penge retur.

Der skal beregnes en ekspeditionstid på op til 7 dage på returpakker, da alle varer, som returneres, kontrolleres grundigt. Købssummen refunderes til din konto indenfor få dage og senest 30 dage efter betterfelt.com har modtaget og godkendt returvaren.

Anvendte du kontooverførelse ved betalingen, skal du oplyse registreringsnummer og kontonummer til den konto, du ønsker pengene overført til.

Når betterfelt.com har behandlet det fortrudte køb og pengene er ført tilbage til din konto, sender vi en kreditnota til din e-mail.

Bemærk

Omkostningerne til returlevering/-forsendelse til betterfelt.com, er for kundens egen regning. Dette gælder også, hvis kunden nægter at modtage sin bestilling. Varer der returneres pr. efterkrav, ufranko eller ”uden omdeling” afvises af betterfelt.com.

Bemærk

Fortrydelsesretten gælder ikke for specialfremstillede varer.

Ombytningsret

Er varen ikke som forventet, eller har du bestilt en forkert størrelse, kan du vælge at bytte den. For at lette proceduren skal du returnerer varen og en kopi af tilhørende faktura og herefter bestille en ny vare gennem vores webshop.

Den førstkøbte vare

Når betterfelt.com modtager returvaren refunderer vi prisen på den og leveringsomkostningerne. Leveringsomkostningerne refunderes ikke, hvis den oprindelige ordre består af flere varer og kun en del af denne ordre ønskes ombyttet.

Ved modtagelsen får du en e-mail, som bekræfter dette. I e- mailen oplyses om den efterfølgende proces, og hvornår du kan forvente at få dine penge retur.

Der skal beregnes en ekspeditionstid på op til 7 dage på returpakker, da alle varer, som returneres, kontrolleres grundigt. Købssummen refunderes til din konto indenfor få dage og senest 30 dage efter betterfelt.com har modtaget og godkendt returvaren.

Anvendte du kontooverførelse ved betalingen af din førstkøbte vare, skal du oplyse registreringsnummer og kontonummer til den konto, du ønsker pengene overført til.

Når betterfelt.com har behandlet den returnerede vare og pengene er ført tilbage til din konto, sender vi en kreditnota til din e-mail.

Den nye vare

Når betterfelt.com modtager den nye bestilling via webshoppen, får du en ny ordrebekræftelse tilsendt til din e-mail, og ordren behandles som et nyt køb.

Reklamationsperiode for den nye vare gælder fra den dato, du modtager den.

Bemærk

Omkostningerne til returlevering/-forsendelse til betterfelt.com, er for kundens egen regning. Varer der returneres pr. efterkrav, ufranko eller ”uden omdeling” afvises af betterfelt.com.

Bemærk

Ombytningsretten gælder ikke for specialfremstillede varer.

Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer, som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købssummen. Tilbagebetalingen sker normalt ved en bankoverførelse, og betterfelt.com har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto.

Persondata

Anpartsselskabet betterfelt.com, Karlsbergvej 85, DK-8940, CVR 30177589, er ansvarlig for de oplysninger du afgiver til betterfelt.com, når du bestiller en vare.

Vi gemmer dine oplysninger (navn, adresse, telefon og e-mail), og vi bruger dem til behandling og opfølgning af din ordre samt til anden forventet service.

Du har ret til ved forespørgsel at få indsigt i hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig og gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven. Hvis oplysningerne ikke er korrekte, ufuldstændige eller irrelevante, har du ret til at få oplysningerne rettet eller slettet.

Hvis du vil have mere information eller ændre dine oplysninger er du velkommen til at kontakte betterfelt.com på ovenstående adresse, på telefon: +45 21 62 20 60 eller på e-mail: sales@betterfelt.com

Kundeprofil

Ved oprettelse af en kundeprofil kan du online redigere dine personlige oplysninger eller slette din profil. Dette kræver dog, at du er logget ind på din personlige side. Du kan logge ind, når du afslutter dit køb eller via log-in-knappen, som findes øverst til højre på hjemmesiden. Hvis der opstår problemer eller du ønsker hjælp til at ændre eller slette dine personlige oplysninger kan du kontakte betterfelt.com på ovenstående adresse, på telefon: +45 21 62 20 60 eller på e-mail: sales@betterfelt.com

Nyhedsbrev

Du kan til enhver tid tilmelde og/eller afmelde nyhedsbrevet. Dette kan ske ved henvendelse til betterfelt.com på telefon: +45 21 62 20 60 og e-mail:sales@betterfelt.com. Hvis du har oprettet en kundeprofil, kan du logge ind og selv tilmelde og/eller afmelde nyhedsbrevet.

Specialfremstillede varer

Har du et behov for specialtilpassede hjemmesko, kan du rette henvendelse til betterfelt.com på telefon: +45 21 62 20 60 eller e-mail:betterfelt.com.

Bemærk

Fortrydelses- og ombytningsretten gælder ikke for specialfremstillede varer.

Sprog  og valuta

Sprog

Alle aftaler kan indgås på dansk eller engelsk. Alle oplysningerne på hjemmesiden er således tilgængelige på begge sprog, og det er muligt at korrespondere med betterfelt.com på disse sprog.

Priser og valuta

Varerne kan handles i danske kroner (DKK) eller Euros (€). Der kan kun betales med danske kroner fra den danske hjemmeside, mens der kun kan betales med Euros på den engelske hjemmeside. Priserne er dagspriser.

Moms

Alle angivne priser på webshoppen er inklusiv 25% moms og andre afgifter.

Efter gældende lovgivning skal leverancer uden for EU ikke tillægges moms. Momsen bliver først fratrukket, når en leveringsadresse uden for EU oplyses.

Ekspedition og levering

Samlet leveringstid

Vi forsøger at behandle din ordre så hurtigt som muligt, men der må forventes en ekspeditionstid på indtil 7 hverdage og herudover en postleveringstid.

Postleveringstid

Danmark: indtil 3 hverdage

EU: indtil 10 hverdage

Verden: indtil 20 hverdage

Leveringsmetode

Den angivne leveringsdato på ordrebekræftelsen er vejledende. Når din ordre er ekspederet, vil du få tilsendt en e-mail, med den nøjagtige leveringsdato.

Dine varer leveres med GLS , den dag din ordre ekspederes. Pakker, som ikke kan afleveres af postbudet, kan afhentes på nærmeste posthus indenfor 7 dage.

Såfremt du ikke afhenter varen på posthuset inden for de 7 dage, opfatter vi det som om, du benytter dig af din fortrydelsesret. Omkostninger til returfragten vil herefter blive opkrævet/modregnet overfor dig.

Leveringsomkostninger

Der opkræves kun et fragtgebyr pr. ordre, og fragtgebyret er uafhængig af ordrestørrelsen (antallet af varer og den samlede købssum).

Danmark                               DKK 60                                  (€ 8,05)

Indenfor EU                        DKK 60                                 (€ 10)

Øvrig verden                      DKK 175                                (€ 23,50)

 

Pakken sendes med Post Danmark. Der påløber kun et enkelt fragtgebyr pr. ordre. Fragten beregnes ud fra oplyste leveringsadresse.

Ophavsret og varemærkekendetegn

Indholdet på dette website er ophavsretsbeskyttet og tilhører betterfelt.com.

Informationerne på dette website, inklusivt tekst, billeder og lyd, må ikke anvendes i rent privat anliggende eller der hvor det er specificeret, reproduceres, ændres, kopieres eller gemmes i nogen form. At modificere indholdet på dette website er ulovligt. Lovovertrædelser efterfølges.

De til betterfelt.com relaterede varemærkekendetegn, som findes på websitet, tilhører betterfelt.com og er beskyttet af varemærkeloven. Det er ikke tilladt at anvende betterfelt.com’s varemærkekendetegn, hverken i papirform, digitalt eller andet medie.

Forbehold

Informationerne på dette website kan indeholde tekniske og typografiske fejl.

Informationerne på websitet kan ændres uden varsel.

Håndtering af personoplysninger på betterfelt.com

Vi er glade for din interesse for vores produkter og dit besøg på www.betterfelt.com.

Ifølge persondataloven har du ret til at blive informeret om behandlingen af personoplysninger, og vi beder dig også give os samtykke på, at betterfelt.com behandler oplysninger om dig, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Anpartsselskabet betterfelt.com, Karlsbergvej 85, DK-8940 Randers SV, CVR 30277589, er ansvarlig for de oplysninger du afgiver til betterfelt.com, når du bestiller en vare.

Personoplysningerne registreres hos Anpartsselskabet betterfelt.com og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi gemmer dine oplysninger (navn, adresse, telefon og e-mail), og vi bruger dem til behandling og opfølgning af din ordre samt til anden forventet service.

Direktøren og de ansatte hos Anpartsselskabet betterfelt.com har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på betterfelt.com er Anpartsselskabet betterfelt.com.

Oplysninger afgivet til betterfelt.com videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Du har ret til ved forespørgsel at få indsigt i hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig og gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven. Hvis oplysningerne ikke er korrekte, ufuldstændige eller irrelevante, har du ret til at få oplysningerne rettet eller slettet.

Hvis du ønsker flere informationer eller vil ændre dine oplysninger, er du velkommen til at kontakte betterfelt.com på ovenstående adresse, på telefon: +45 98 66 65 15 eller på e-mail: sales@betterfelt.com

betterfelt.com er sikker! Vi anvender den seneste sikkerhedsteknologi til kryptering af alle dine personlige oplysninger. Dette inkluderer kontonumre, adresse og andre følsomme informationer. Vi krypterer disse oplysninger ved at bruge SSL 128-bit til at sende dem sikkert over internettet.

Cookies

På betterfelt.com anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på betterfelt.com hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere betterfelt.com.

LÆG I KURV